Workshops

STYRK DIT HALSCHAKRA GENNEM YOGA OG ÅNDEDRÆTSØVELSER

En formiddag med fokus på at styrke og skabe flow i dit halschakra gennem kundalini yoga og åndedrætsøvelser.

Lørdag d. 30. december siger vi farvel til 2017 med taknemmelighed og byder det nye år 2018 velkommen. Vi giver slip på fortiden og det det ikke tjener os længere, vi fornyer os selv og løfter vores vibration igennem det 5. chakra Vishuddha.

Det 5. chakra står for klar kommunikation – såvel i samtale med andre men også indad til i os selv. Gaven af dette chakra er, at når det er i balance, udtrykker du din originalitet og taler du sandhed med intensitet i stemmen. Når det 5. chakra er i ubalance, kan du have svært ved at kommunikere, være i tvivl, være følelsesmæssigt frustreret over den manglede klare kommunikation, blive sky og endda mangle evnen til at lytte til andre.

Til vores transition ind i 2018 arbejder vi med et Kriya (yogasæt) for Skjoldbruskkirtel som balancerer halschakraet og bringer kreativitet og originalitet til vores liv.

Vi løfter vores energi til at udtrykke vores sande selv og tale sandhed med klarhed i stemmen.

Yogi Bhajan says about this kriya
”Do this kriya every day for 40 days … then contemplate your words. Were they true and from the heart? Be humble, forthright, sincere and truthful. You will understand their real meaning. You will increase your sensitivity to speak what is true. Your word will gain force with yourself and with others”

 

Sted: Salig Masnedøgade 20 på Østerbro –  Kundalini yoga v. Tina Maria
Tid: kl. 9:30 – 11:00
Priser:  Prøveklasse: 50 kr. – 1 Klip: 130Kr. – eller via dit medlemskab
saligdig.dk/priser/