UGENTLIGE YOGA KLASSER – Focus on Chakra Balance

Igennem specielt udvalgte yoga kriyas og meditationer bliver du guidet til at udforske og bringe balance i dine chakras. Chakra betyder på sanskrit “hjul” og er en betegnelse for de 7 energicentre langs kroppens midterlinje. De benævnes som:  Rod Chakra, Hara Chakra, Solar plexus chakra, Hjerte Chakra, Hals Chakra, Pineal Chakra og Krone Chakra.

Dine chakra er de energicentre, hvori din livskraft dannes, videresendes og skaber energifeltet om kroppen –  auraen. I Kundalini yoga arbejdes der ud fra et holistisk menneskesyn, hvor krop, ånd og sjæl forstås som det hele menneske – ubalancer på et plan vil have sin afspejling og indvirkning på de andre planer.

Ubalance eller blokeringer i chakrasystemets energistrøm kan ud fra dette synspunkt forårsage sygdom. Idet chakrasystemet kan anskues som et kort over bevidstheden, kan spændinger i kroppen relateres til spændinger i bevidstheden.

Healing Aspektet i Kundalini Yoga – kendt som Sat Nam Rasayan Healing består at dybe meditative teknikker, hvor selvhealing er i fokus. Vi arbejder i dybden med mantra(lyd) og mudra (finger positioner) som har en direkte effekt på din hjerne, meridianer og prana (livsenergi).

For mere information http://sat-nam.dk/contact