CV Tina Maria Stahl

Som 20-årig mødte Tina Maria sin spirituelle lærer, Yogi Bhajan, og så begyndte hendes livs rejse ind i Kundalini Yogaen og Sat Nam Rasayan healing.

Tina Maria  er en af Danmarks mest erfarne Kundalini Yogalærer og den første danske Sat Nam Rasayan healer. Hun har praktiseret kundalini yoga og healing i over 30 år.
At hun har fået yoga traditionen overleveret direkte fra mesteren selv, er en af de mest betydningsfulde gaver, som livet har skænket Tina. Kundalini Yoga blev hendes livsstil og i mange år boede og arbejdede hun i Ashramen i Amsterdam. Derudover er Tina Maria gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini yogaen,i meditation og afspænding.

I 1993 begyndte hun at praktisere Sat Nam Rayasan Healing med Guru Dev Singh, den nulevende mester i Sat Nam Rasayan Healing. 
Sat Nam Rasayan, der betyder Guddommelig afslapning, er en flere hundrede år gammel meditationsteknik og healingsmetode inden for Kundalini Yoga. Metoden kræver, at du som healer er i en neutral meditativ tilstand og åbner dig op for dine medfødte evner til at se, forstå og forbinde dig med universet og dets energier.

Tina Maria deler sine erfaring og sin forståelse af Kundalini yoga, healing, stresshåndtering, sund livsstil og meditation på en original og kreativ måde. Hun er dedikeret til at sprede Kundalini yogaen i Danmark, og er kendt for sin ro og sit lattermilde væsen.